Gå till innehåll

Anmälningsvillkor

Anmälningsvillkor gällande utbildningar med start mars 2020

13625187_10153782576444537_369087328_n

Anmälan är bindande men i enlighet med svensk lag har du 14 dagars ångerrätt från den dag du anmält dig. Efter det gäller följande: Om du måste avboka din plats hjälper vi dig att hitta en ersättare. Om vi hittar en ersättare utgår en faktura om 500 kronor till dig i administrationskostnad. Om vi inte hittar en ersättare är du betalningsskyldig för hela beloppet.

Vi förbehåller oss rätten att neka deltagare om man inte uppfyller behörighetskraven.

Vi vill att man går med hund i de delar där hundar deltar. Om särskilt skäl föreligger kan vi göra undantag – meddela oss via mail innan i så fall.

Kostnaden för utbildningen går bra att antingen betala i klump eller dela upp på 10 tillfällen (instruktör och hundbeteendeutredare) resp 2 tillfällen (kurs för den vetgirige hundägaren) fördelat över kursåret.

Betalning kan ske via Faktura eller Swish.

Attityd hundkunskap förbehåller sig rätten att ställa in utbildningen vid för få anmälda. Vi förbehåller oss rätten att i samråd med deltagarna flytta datumen om det skulle bli nödvändigt.

I kostnaden ingår inte mat, resa och boende. De flesta fysiska tillfällen kommer hållas på Motiverade hundars kursgård i Bottnaryd utanför Jönköping. Här finns tillgång till teorilokal med pentry, upplyst utomhus träningsplan samt ett ridhus för inomhusträning. Det finns flera boendealternativ i närheten. Evt tillfälle som hålls på annat ställe meddelas deltagarna i god tid.

Vi reserverar oss från eventuella felskrivningar.

Skriv gärna en rad till jessica@motiveradehundar.se om något ovan är oklart, eller om du undrar något annat.

Jobba med hund?

Vi ger dig kunskapen!