Gå till innehåll
  1. Hem
  2. »
  3. Anmälningsvillkor

Anmälningsvillkor

Anmälan är bindande. I enlighet med svensk lag har privatpersoner 14 dagars ångerrätt från den dag du anmält dig, såtillvida inte utbildningen påbörjats innan de 14 dagarna är slut. Efter det gäller följande: Om du måste avboka din plats innan utbildningen har startat - det vill säga innan du fått tillgång till någon del av utbildningsmaterialet, eller deltagit på kursen helt eller delvis, online eller på plats, - hjälper vi dig att hitta en ersättare. Om vi hittar en ersättare utgår en faktura om 500 kronor till dig i administrationskostnad. Om vi inte hittar en ersättare är du betalningsskyldig för hela beloppet. Efter utbildningen startat har vi ingen möjlighet att ersätta en plats med ny deltagare.

Vi förbehåller oss rätten att neka deltagare som inte uppfyller behörighetskraven.

Vi vill att man går med hund i de delar där hundar deltar. Om särskilt skäl föreligger kan vi göra undantag – meddela oss via mail innan i så fall så utarbetar vi en individuell plan.

Kostnaden för utbildningen går bra att antingen betala i klump eller uppdelat. Vid försening utgår förseningsavgift.

Attityd hundkunskap förbehåller sig rätten att ställa in utbildningen vid för få anmälda. Vi förbehåller oss rätten att i samråd med deltagarna flytta datumen om det skulle bli nödvändigt.

I kostnaden ingår inte mat, resa och boende. De fysiska tillfällena hålls på Motiverade hundars kursgård i Bottnaryd utanför Jönköping om inget annat framgår. Här finns tillgång till teorilokal med pentry, upplyst utomhus träningsplan samt ett ridhus med konstgräs för inomhusträning. Det finns flera boendealternativ i närheten. Evt tillfälle som hålls på annat ställe meddelas deltagarna i god tid.

Vi reserverar oss från eventuella felskrivningar. Det är begränsat antal platser och först till kvarn gäller så länge anmälningskraven är uppfyllda.

Skriv gärna en rad till info@attitydhundkunskap.se om något ovan är oklart, eller om du undrar något annat.

Jobba med hund?

Vi ger dig kunskapen!