Gå till innehåll
  1. Hem
  2. »
  3. Anmälningsvillkor

Anmälningsvillkor

Anmälan är bindande. I enlighet med svensk lag har privatpersoner 14 dagars ångerrätt från den dag du anmält dig, såtillvida inte utbildningen påbörjats innan de 14 dagarna är slut. Efter det gäller följande: Om du måste avboka din plats innan utbildningen har startat - det vill säga innan du fått tillgång till någon del av utbildningsmaterialet, eller deltagit på kursen helt eller delvis, online eller på plats, - hjälper vi dig att hitta en ersättare. Om vi hittar en ersättare utgår en faktura om 500 kronor till dig i administrationskostnad. Om vi inte hittar en ersättare är du betalningsskyldig för hela beloppet. Efter utbildningen startat har vi ingen möjlighet att ersätta en plats med ny deltagare.

Vi förbehåller oss rätten att neka deltagare som inte uppfyller behörighetskraven.

Vi vill att man går med hund i de delar där hundar deltar. Om särskilt skäl föreligger kan vi göra undantag – meddela oss via mail innan i så fall så utarbetar vi en individuell plan.

Kostnaden för utbildningen går bra att antingen betala i klump eller uppdelat. Vid försening utgår förseningsavgift.

Vill du delbetala din utbildning?
Boka din utbildning och välj delbetala i vår webshop.
Payson erbjuder dig att vid köptillfället, efter godkänd kreditprövning teckna ett delbetalningsavtal. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det alternativ som passar dig bäst. Självklart kan du betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra.
Delbetala räntefritt på 3, 6 el 12 månader
-3 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 95 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
-6 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 195 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
-12 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 295 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
Eller välj 24 månader (vid ordervärde över 5000 kr; Uppläggningsavgift 295 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 9,95%

Vi reserverar oss för eventuella ändringar hos vår samarbetspartner Payson.

Attityd hundkunskap förbehåller sig rätten att ställa in utbildningen vid för få anmälda. Vi förbehåller oss rätten att i samråd med deltagarna flytta datumen om det skulle bli nödvändigt.

I kostnaden ingår inte mat, resa och boende. De fysiska tillfällena hålls på Motiverade hundars kursgård i Bottnaryd utanför Jönköping om inget annat framgår. Här finns tillgång till teorilokal med pentry, upplyst utomhus träningsplan samt ett ridhus med konstgräs för inomhusträning. Det finns flera boendealternativ i närheten. Evt tillfälle som hålls på annat ställe meddelas deltagarna i god tid.

Vi reserverar oss från eventuella felskrivningar. För utbildningar med start i augusti 2022 är sista anmälningsdatum 1 juli 2022.  Det är begränsat antal platser och först till kvarn gäller så länge anmälningskraven är uppfyllda.

Skriv gärna en rad till info@attitydhundkunskap.se om något ovan är oklart, eller om du undrar något annat.

Jobba med hund?

Vi ger dig kunskapen!